Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
Classificació dels equips a la Lliga Catalana de Natació
24.03.2017

Una vegada han sortit els resultats oficials de les últimes jornades disputades a les diferents lligues de natació és un bon moment per fer balanç.

Els més petits i petites de l'equip prebenjamí (2008-09) ocupen una gran 2a posició en el rànquing català just al darrere del CNB. Aquest resultat ens fa presagiar uns excel·lents temps per a la final Territorial que es disputarà al mes de juny a la piscina del CN Sant Andreu.

El benjamí està millorant molt les seves marques i, de ben segur, portarem un grup nombròs de nedadors i nedadores a la Final Territorial.

El grup aleví ocupa actualment la dotzena plaça que, de moment i amb una aventatge de més de 1.000 punts, ens permet accedir al Grup A de la Copa Catalana de la categoria. Sens dubte un resultat molt positiu que fa palès el gran esforç i entrega que esta realitzant l'equip.

Per últim, els nedadors infantils i júniors estan acabant la lliga catalana amb bons resultats i millorant les seves marques personals de cara al Campionat de Catalunya d'Estiu.

A tots i totes, enhorabona per l'entrega i la dedicació!

Som d'Horta! Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.