Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
Dia del Club
10.09.2016

Ahir divendres es va cel·lebrar el tradicional dia del Club que serveix com a presentació de tots els equips i esportistes de les seccions i per premiar els resultats esportius més destacables de la temporada pasada.

Vam comptar amb el Xavi García ex-waterpolista del nostre club i actual medalla olímpica amb la selecció de Croàcia que va tenir el detall de col·laborar en l'entrega de mencions i premis.

Aquest any, es va otorgar menció especial del Club a la Martina Cardona, al Joan Villamayor i als components del relleu de 4x50m lliures de l'any 2006, el Bernat Portolés, l'Iván Ledo, el Sergi Cardona i el Pau Alvàrez. Així mateix, al Loren Martín, al Carlos Martín i a l’equip Màster que va participar als Campionats de Catalunya d’Estiu.

Així mateix es va concedir el premi a l'esportitivitat de la secció al Felipe Zagal i el premi a la col·laboració al Marc Zamora.

Moltes felicitacions a tot l’equip de Natació!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.