Els Màsters neden a Castelló: Adrián Morales i Carlos Martín aconsegueixen grans resultats
08.07.2024

Aquest cap de setmana, la ciutat de Castelló ha estat l'escenari del Campionat d'Espanya Màsters Open d'Estiu, on els nedadors han demostrat la seva perseverança i habilitat a l'aigua.

Adrián Morales, competint en la categoria +25, ha destacat especialment en la prova dels 200 metres lliures, aconseguint una meritòria desena posició amb un temps de 2.18.78. Aquesta marca demostra la seva dedicació i esforç constant en un esdeveniment tan exigent. A més, Morales ha competit en els 50 metres lliures, on ha acabat en la 32a posició amb un temps de 28.60.

Per l'altra banda, Carlos Martín ha deixat empremta en la categoria +70, nedant la prova dels 50 metres esquena. Amb un impressionant temps de 44.88, Martín ha aconseguit pujar al podi amb una medalla de bronze, reafirmant el seu lloc entre els millors de la seva categoria.

Aquests èxits a Castelló són una mostra del talent i la dedicació dels nostres màsters, que continuen competint a alt nivell i inspirant a les noves generacions de nedadors. Els resultats de Morales i Martín són un orgull per la nostra comunitat esportiva, i una prova que l'esport no té edat.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.