Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
Final Territorial Benjamina: UE Horta, 7è lloc classificació clubs
10.06.2018

Els més petits (2007-08-09) han nedat des de divendres fins diumenge a la Final Territorial Benjamina de natació, la competició més importat de la temporada. La competició s'ha fet a les instal·lacions del CN Sant Andreu i hi ha reunit a un total de 750 nedadors/res d'arreu Catalunya.

El nostre club ha obtingut un resultats molt bons, amb un total de 17 classificats, 4 medalles (1 d'or, 2 de plata i 1 de bronze), 6 finalistes i un fantàstic diploma pel 7è lloc a la classificació general per clubs (d'un total de 76) que ens fa ser molt optimistes de cara al futur de la nostra secció.

Destacar que tots els nedadors han competit molt bé, posant-hi moltes ganes, millorant força les seves marques i que el grup del 2008 ha aconseguit el 1er lloc de la classificació per clubs del seu any.

Ara per tancar la temporada, el proper cap de setmana es disputarà la final de Relleus a Reus. De ben segur que els bons resultats continuaran.

Enhorabona a l'Hugo i a tots els tècnics per la bona feina feta al llarg de la temporada!

Som d'Horta!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.