Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
Gran actuació dels nostres alevins i alevines al Campionat de Catalunya de Natació d'Hivern.
18.02.2016

Els dies 12,13 i 14 de febrer es va disputar a les instal·lacions del Club Natació Olot el Campionat de Catalunya de Natació Aleví d'Hivern on el nostre club va estar representat per nou nedadors, 5 noies i 4 nois que van formar un equip perfecte per defensar l'Horta a la Fageda.

 

Tres dies molt intensos on les nostres nedadores i nedadors van demostrar que la feina ben feta té recompensa. En gairebé totes les proves, els i les nostres esportistes van rebaixar les seves marques personals i fins i tot, alguns van aconseguir quedar entre els vuit millors de Catalunya com és el cas del Jan Grau, 7è en 100 papallona i la Mireia Rico, 8ª en 200 braça. Si bé no volem nomenar tan sols a dos, ja que totes i tots, sense excepció, mereixen un immens reconeixement per la seva actitud i comportament tant dintre com fora de l'aigua: Andi, Felipe, Emma, Jan, Marta, Marçal, Mireia, Pablo i Núria gràcies per representar de tant bona forma els valors del nostre club.

 

Però com no tot és "treballar", els nois i noies van poder gaudir, entre jornada i jornada, de temps d'esbarjo al Camping La Fageda, un lloc perfecte per descansar i recuperar-se. Jocs, riures, confessions i molta, molta piscina són el resum d'aquests tres dies de treball ben fet per part d'aquest gran equip.

 

Propera parada... 5a Jornada de Lliga Catalana el 5 de març, per la data els alevins ens han promès estrenar un nou himne, no us ho podeu perdre i no hi ha excusa que nedem a casa!


Som d’Horta!


Força Horta #alevinshortapower 
Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.