Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
Molt bones sensacions a la 2a Jornada de Lliga Catalana Alevina
15.11.2015

Ahir dissabte vam disputar la 2a jornada de lliga alevina en la qual nedàvem les proves de 200 esquena, 100 braça i relleus de 8x50 lliures mixtes. 


La competició es va disputar al Club Natació Barcelona, en piscina de 50 metres. Sent encara inici de temporada els nedadors van estar genials. Per començar, vam fer els 200 esquena prova que per alguns era la primera vegada que la nedaven. Tot i així, molt bons resultats a tota la categoria, rebaixant marques personals i amb molt bones sensacions a l’aigua. A continuació vam passar als 100 braça, on la dinàmica de la prova va ser la mateixa que en la anterior, grans marques i encara millors sensacions. 


Un cop acabades les proves individuals, com a cloenda vam nedar els relleus mixtes on presentaven dos equips gràcies a la quantitat de nedadors alevins que tenim aquest any. Els nedadors del relleus es van dividir en dos equips A i B escollits per marques en 50 lliures, ambdós equips van demostrar que la feina ven feta dona bons resultats. Bones marques rebaixant el temps que ja tenien els relleus ens ocasions anteriors.


En resum podem dir que una gran jornada, molt bones sensacions a nivell general i individual. 


Seguim en aquest camí. Moltes felicitats a tots!


Som d’Horta!
Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.