Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
Resum Campionat d'Espanya de Palma
05.03.2013

Diumenge van acabar els Campionats d'Espanya infantil i júnior que des de dijous passat es van disputar a Palma de Mallora, ara toca valorar l'actuació de les nostres representants que per cert va ser molt bona, peró qui millor pot fer aquesta valoració és la seva entrenadora i màxima responsable técnica de la natació al nostre club, la Kun ens ho ha explicat així :

 

El dimecres 27 Març  volàvem al migdia cap a Palma amb 6 nedadores ( 4 júniors i 2 Infantils) per tal de participar en el campionat d'Espanya d'hivern, des del Dimecres 28 al Diumenge 03 de Març.

Ha estat un campionat molt selectiu, amb unes mínimes per accedir molt difícils i amb un nivell molt elevat.

El balanç general es més que positiu ja que finalment hem aconseguit estar participant en quasi totes les finals que hem nedat, i on s'havia d'estar molt concentrat  ja que qualsevol petit error et podien deixar fora de la final.

He aconseguit l'objectiu de millorar les marques i l'hem millorat participant en totes les finals.

I els resultats per edats ens demostren que les nostres nedadores estan entre les 8 -10 millores nedadores d'Espanya( i en algun cas entre les 4 millors).

Vam acabar el campionat amb l'únic relleu que havíem aconseguit mínima per participar i el van nedar a un gran nivell, quedant classificades les 10e . Totes van millorar la seva marca personal i va ser un relleu molt emocionat.

La classificació  general per clubs, només participant amb sis nedadores ha estat:

Infantil Fem ( 38e ) --Laia i Sílvia.

Júnior Fem ( 18e) -- Júlia-Sara-Mònica i Joana.

Tancada la etapa d'hivern encarem la d'estiu amb moltes ganes i il·lusions de cara a millorar els resultats obtinguts i a seguir gaudint del nostre esport com fins ara!

Dit aixó només ens queda felicitar a totes les nostres noies per la seva gran actuació i animar-les perquè al estiu segueixin en ascens dins el ranking estatal.

FELICITATS !!!!!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.