Èxit de la nova Tecnificació Nadal 2013
03.01.2014
El nou concepte de Tecnificació en la modalitat de Lliure posada en marxa aquest any ha estat un exit amb la participació de gairebé la meitat de les patinadores del club i el bona col·laboració de Rosa María Romero Calvo (Rolis).
La Rolis va ser Directora Tècnica de la secció durant els anys 90’s i durant els seus anys al club es va aconseguir un nivell tècnic molt bo dels patinadors així com uns bons resultats en campionats d’Espanya i d’Europa. Actualment la Rolis entrena a Reus Deportiu des de fa 8 anys i també ha aconseguit molts èxits entre els que destaca el treball amb Laura Sànchez en la consecució del subcampionat del Món i d’Europa l’any 2007.
Únicament cal lamentar no haver aconseguit materialitzar la col·laboració de l’Ana per a la part de coreografia (Zumba), ni la del Ferran per a la Preparació Física, per diversos motius. Tot i així el treball de preparació física l’ha fet l’Albert.
Desitgem que el proper Nadal es puguin continuar amb aquest valuós treball.

Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2022 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.