Gravació del videoclip de Nitoniko
08.11.2013

Des de la Secció de Patinatge de la UE Horta demanem la vostra presencia els propers dies 23 i 24 de novembre al pavelló vell en horari de 8:00 a 14:00h. El motiu és col·laborar en la gravació del videoclip de l'emergent banda pop Nitoniko.

Conjunto Vacio Estudio Creativa va ser qui es va posar en contacte amb el club per sol·licitar la col·laboració de la secció degut a la temàtica del videoclip. És una productora audiovisual de Barcelona que es va crear l’any 2009 i des del principi ha estat molt vinculada a la música.

Poden participar totes les patinadores, familiars i amics que ho desitgin. Tothom serà benvingut ja que es necessita molta gent per simular una competició de patinatge de quartets. Les patinadores seran les participants i els familiars i amics, el públic de la competició. El dilluns previ a la gravació es passarà més informació i es sol·licitarà també la cessió dels drets d’imatge dels participants. Us animem a participar ja que pot ser per a molts una experiència diferent i difícilment repetible en un ambient de grup i molt familiar.

Agrairem que aneu confirmant l’assistència tant aviat com sigui possible i com a molt tard el dia 18 de novembre

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.