Prova Social desembre 2012
15.12.2012

El proper dia 15 de desembre al Pavelló vell es celebrarà la segona Prova Social de la secció de patinatge.

Aquesta prova juntament amb la del juny és la gran festa de la secció. És el dia que ens trobem totes les famílies i tots/es els/les Patinadors/es. Per a molts és una de les poques “competicions” de l’any i més aquest any 2012 en que s’ha decidit no participar al III Trofeu Nacional Arenys de Munt, que tant bon regust va deixar l’any passat.

Cal pensar en la il·lusió dels participants que estan tot l’any entrenant per poder mostrar el que han après en aquests esdeveniments, per això cal fer d’aquest dia una festa.

A pocs dies d’acabar l’any també caldrà tenir un record per les patinadores que ens han deixat aquest any per diferents motius i també caldrà acomiadar com es mereixen les patinadores que el proper any no segueixin amb nosaltres i desitjar-les molta sort sigui quin sigui el camí triat.

Properament informarem dels horaris detallats

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2022 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.