UE Horta entre els clubs candidats al 7è Premi Dona i Esport “Mireia Tapiador”
18.02.2014
El Premi Dona i Esport es un certamen que té com a objectiu fer visible el paper i la incidència de les dones en l'esport.
La novetat d'enguany és el Premi al Club Esportiu per guardonar a un club que hagi destacat en la seva trajectòria de promoció de l'esport femení o hagi aconseguit una fita esportiva, o bé s'hagi caracteritzat per fomentar la participació i presència de les dones en tots els àmbits d'actuació, tot impulsant el principi d'igualtat.
L’UE Horta és un dels 21 clubs esportius candidats i us convidem a participar en aquesta consulta popular per determinar el club que voleu que s’enduguin el Premi al Club Esportiu. Només es podrà votar una vegada per categoria i el període de votació popular finalitzarà a les 23.59 hores del dijous 20 de febrer. Si voleu participar cal anar al web:
http://www.donaiesportbcn.cat/ca/
Mireia Tapiador fou una gimnasta, investigadora i docent, que va morir en accident de trànsit l'any 2005. Des de la primera edició dels premis, l'any 2007, els guardons recorden aquesta destacada personalitat del món de l'esport femení.


Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2022 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.