1/4 final Campionat Catalunya Cadet Femení
16.06.2018

Cadet femení. Campionat de Catalunya

CN Sabadell 11-5 UE Horta

(3-1/1-0/5-2/2-2)

Partit molt correcte de les noies en els 1/4 de final del Campionat de Catalunya, que hem perdut per falta d’encert en el tir exterior. El CNSabadell ha plantejat una defensa molt pressionant sobre la Martina, i han aconseguit deixar-la aillada, això ha permès moltes ocasions per a la resta, que no hem pogut aprofitar. Amb aquesta dinàmica, hi ha hagut partit i les distàncies eren curtes. Ara bé, ha estat al Q3, quan el Sabadell amb tres pal-gol seguits han trencat el partit al seu favor. Tot i això hem donat la cara fins al final.

Ens quedem amb una barreja de sensacions, ja que perdre davant d’un equip que aquest any no ha perdut cap partit entrava dins de les previsions, però amb la sensació de que podríem i podem fer-ho molt millor.

L’any que ve més i millor!! Som-hi Horta!!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.