Bon balanç dels nostres equips avui diumenge
15.12.2013

Avui diumenge han jugat tots els equips de categories amb un valanç força bo, els més petits de la casa, els benjamins han perdut ajustadament davant la Barceloneta i han guanyat clarament al Sabadell en partits jugats a casa.

L'Aleví B ha jugat tot just després dels benjamins i han superat per un ajustat 5 a 4 al Poble Nou després de remuntar un 3-4 en un bon partit de l'equip d'en Floren.

L'Aleví A en un partit molt seriós i ben treballat ha superat al Terrassa en camp egarenc , excel.lent resultat i bon joc amb una mica de sort (també compta) han donat els dos punts als nois i noies d'en Pitu.

Els dos equips infantils han perdut avui diumenge en dos desplaçaments força complicats encara que de manera diferent, l'equip de la Cristina no ha pogut fer res a la piscina de la Barceloneta on ha perdut clarament mentres que l'equip d'en Javi ha lluitat i de valent a la piscina del Mediterrani on finalment ha caigut per un ajustat 9-7, ens manca una mica més de caràcter per tal de lluitar per marcadors ajustats com ha estat el cas d'avui.

 

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.