Bon inici dels equips inferiors
13.10.2014

Aquest cap de setmana han començat les diferents lligues en gairebé totes les categories, només alevins i benjamins no s'han estrenat.

Dissabte van jugar els cadets que es van desfer sense cap mena de problemes del AESE en un partit sense cap mena de història degut a la gran diferència técnica i física dels dos equips.

Diumenge van debutar les nostres noies de l'infantil, fet històric ja que per primera vegada el club juga amb un equip format integrament per jugadores formades a casa, no va ser un partit fàcil ja que el rival, el C.E.Mediterrani, té una àmplia trajectória en el waterpolo femení, tot i aixó les nostres noies van jugar molt bé i li van posar moltes ganes davant un rival millor i amb un joc intens i dur, prova superada i amb nota.

Els nois de l'infantil van jugar tot seguit i en un partit molt seriós i ben jugat van superar amb molta claretat i solvència al AESE, molt bones vibracions amb aquest equip de cara a aquesta temporada.

I per acabar el diumenge un altre debut, els juvenils van desplaçar-se a Martorell per jugar davant un equip i una piscina complicada, es va perdre peró la lectura positiva és que aquest equip encara s'ha de conjuntar una mica per valorar el seu rendiment, només és el primer partit i és normal que les peces encara no estiguin del tot encaixades.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.