Bons resultats dels nostres equips en les diferents categories
10.11.2013

Aquest cap de setmana han jugat gairebé tots els equips en les diferents categories, només resta per debutar l'equip benjamí, aquí us detallem un petit resum dels diferents equips :

CADET, l'equip del Quim va guanyar amb solvència a la visita que va fer a Premià, una sortida amb molta força que juntament amb el bon partit del nostre porter, Víctor Serrano, va fer que les diferències en el marcador fossin suficients per guanyar els punts en joc de forma tranquil·la.

ALEVÍ B, va jugar un molt bon partit i es va imposar a casa davant l'AESE demostrant que estant treballant en el bon camí, al final triomf solvent i sense patiments i tots els jugadors amb minuts de rodatge.

ALEVÍ A, davant d'un equip superior com va ser el Terrassa ens va mancar intensitat i concentració per plantar cara, tenim més waterpolo del que vam ensenyar en aquest partit, derrota justa i aprendre per a propers partits.

INFANTIL B, resultat enganyós el que ha patit aquest matí a la piscina del Mediterrani, bon partit en defensa i manca de pólvora en atac és el millor resum que es pot fer del partit, els nois i noies de la Cris segueixen millorant i cal animar-los a seguir així.

INFANTIL A, excel·lent partit malgrat la derrota davant un Barcelona dur i que segurament no s'esperava tenir tanta oposició, no podem retreure res als nostres jugadors que no han rebut el mateix tracte per part de l'àrbitre (nou exclusions en contra i tant sols una a favor).

En resum bons partits els vistos aquest cap de setmana per part dels nostres equips inferiors que reforça el treball que estan fent durant la setmana, a seguir així !!!!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.