C.N.Sant Andreu en noies i C.E.Mediterrani en nois campions de la Copa Barcelona
04.01.2015

Aquest matí de diumenge s'ha disputat la jornada final de la Copa Barcelona tant pel que fa a la categoría masculina com en la femenina.

El primer partit ha estat el que ha enfrontat a les noies de la UEH davant el C.N.Hospitalet, el rival del nostre equip que juga en una categoría superior (1ª divisió) s'ha vist sorprés per les noies d'en Floren que finalment s'han emportat la final de consolació per un marcador molt ajustat.

El segon partit de la matinal ha estat el que decidiría la tercera i quarta plaça de la categoría masculina, el nostre equip s'ha enfrontat al C.N.Premià rival també de la nostra lliga, finalment el nostre equip s'ha fet amb la tercera plaça.

Quedaven per disputar les dos finals, en primer lloc han estat les noies del C.N.Sant Andreu qui s'han imposat sense problemas al C.N.Sant Feliu i per tant s'han proclamat campiones en la categoría femenina.

El partit que tancaría aquesta edició enfrontava al C.E.Mediterrani amb el C.N Sant Feliu, els d'en Marc Comas (equip de divisió d'honor) ha fet valer la seva experiencia i técnica per proclamar-se campió en categoría masculina.

Balanç molt positiu el que fem d'aquesta edició on en pogut comptar amb equips d'alt nivell tant en categoría masculina com en la femenina.

Agraïr als àrbitres que han participat en aquesta edició de manera totalment desinteresada, també son part important d'aquest éxit. 

El proper any més!! 

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.