Dissabte rodó pels equips absoluts de WP de la UE Horta
14.11.2015

Els equips absoluts de WP de la UE Horta han tingut un dissabte fantàstic.

El masculí guanya en un partit intens i molt igual, en casa de l'AESE, per 9-10. 

3 punts d'or davant un equip que juga a una piscina ben complicada. Les reduides dimensions de la piscina han dificultat desenvolupar el nostre joc i ens ha obligat a jugar al límit de la intensitat permesa per poder portar-nos la victòria ja que ells probablement siguin l'equip mes guerriller de la lliga.

En el nostre joc hem anat de menys intesitat a més i una semana més destacar la defensa en les jugades d'inferioritat (l’AESE ha transformat únicament 1 gol  d'11 ocasions)  mentre que nosaltres hem estat encertats en els homes de més (5 gols de 10 ocasions) . Aquestes jugades ens estan donant un plus vital per seguir sumant. S’ha de ressaltar l'actitud de tot l’equip per saber adaptar-se a les necessitats de cada partit i jugar per guanyar-ho i l’encert, un altre dissabte més, de l’Héctor Pérez amb 4 gols!!!


L’equip femení guanya sense dificultatsal CN Badia per 10-4, a la nostre instal·lació, i suma 3 punts més que ens pertmet apropar-nos al llocs capdavanters de la Lliga.


Ànims a tots dos equips!


Som d’Horta!
Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.