Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Equip Absolut femení WP
Els equips inferiors punxen
19.01.2014

No ha estat un bon cap de setmana pels nostres equips inferiors que de quatre partits jugats només han pogut guanyar-ne un.

Començant pel resultat positiu diguem que l'equip Aleví A va guanyar a la piscina del Martorell, el partit va ser igualat i ben jugat, els locals van arribar a estar amb un 4-3 a favor a la darrera part del partit, arribat aquest punt el nostre equip es va superar a si mateix i gràcies a un bon joc i a les ganes va capgirar el marcador i finalment es va endur el punts en joc.

Els cadets van jugar a casa del Catalunya en un partit on preveiem que seria igualat, tot i algunes baixes i amb un equip molt jove (amb jugadors infantils), els nois d'en Quim van jugar un bon partit i van donar la cara davant un equip amb majoria de jugadors de segon any, res a dir a l'equip que va cumplir amb escreix davant el rival directe pels primers llocs.

Avui diumenge han jugat els dos equips infantils, primer l'Infantil B ha jugat a Granollers on malgrat perdre ha jugat el millor partit del que portem de temporada, molt bona defensa i lluita han estat les nostres armes, tot i començar malament després l'equip ha jugat molt concentrat i ha arribat al final del partit amb l'oportunitat d'empatar, hem errat l'atac i al final ens han marcat dos gols que no han fet justícia al bon partit dels de la Cristina.

L'Infantil A ha perdut a Sabadell en un mal partit dels nostres jugadors, aixó, els pals i alguna cosa més que no podem controlar han fet que en cap moment estiguessim dins el partit, al final derrota i a seguir treballant.

 

 

 

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.