L'absolut no pot puntuar a Madrid
31.03.2014
L'equip absolut va caure derrotat per la mínima a Madrid davant La Latina cosa que complica molt l'objectiu de la salvació.

El partit va ser molt lluitat pels dos equips i fins al final els nostres jugadors van lluitar per sumar punts, el problema va ser que durant tot el partit vem anar a remolc en el marcador i tot i arribar a estar a punt d'empatar en algunes fases del partit no ho vem aconseguir.

Ara manquen quatre partits per acabar la lliga (tres a casa i un a fora) i no ens queda marge d'error, necessitem un mínim de tres victóries per optar a la salvació, per tant els partits de casa es converteixen en vitals, aquest proper cap de setmana doble jornada, dissabte a les 19:00 h davant l'Askartza basc (equip que ja ho té tot fet en aquesta lliga) i diumenge a les 11:30 hores davant l'Echeyde tinerfeny, equip que està en la lluita per l'ascens.

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.