La 2a Fase, cada vegada més a prop
10.11.2016

El tan esperat projecte de la segona fase del CEM Horta,  ja ha vist les seves primeres actuacions. Estem en la primera d’elles on, tal com ja es va informar, s’inicia amb el procés de desconstrucció de les antigues instal·lacions. Actualment, el projecte de la fase de construcció de les noves instal·lacions, es troba en el període final del procés d’adjudicació de les obres.

Aquest projecte suposarà una ampliació  de la “superfície útil total”  del centre esportiu de l´ordre del 60%, que inclou l´ampliació dels vestidors, de la sala de fitness , de les sales d´activitats dirigides i de la zona d´aigües que comportarà la incorporació de nous elements com una piscina poc profunda (natació lliure, aquagym, entre d’altres activitats), un vas d´hidromassatge, sauna, bany de vapor i una àrea mèdica i de fisioteràpia. Es remodelarà el pavelló antic i finalment també disposarà d’un solàrium en el que està prevista la incorporació d’una piscina exterior, espai que ja hi figurava en el projecte inicial però que com a gestors del CEM vam haver de reclamar i defensar la seva recuperació amb un seguit d’actuacions, entre les que una d’elles va comptar amb el recolzament de diverses entitats i de nombrosos veïns i veïnes del barri d’Horta dins del procés participatiu que va endegar l’Ajuntament de la ciutat.

Pel que fa a les afectacions, s'han buscat alternatives a totes aquelles parts de la instal·lació que podria afectar als nostres esportistes per tal que puguin seguir realitzant l'activitat esportivaAquestes gestions han estat possibles gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona (IBE i DHG). 

Una vegada finalitzades les actuacions de desconstrucció s’iniciaran les obres de construcció de la fase II, i amb posterioritat s’informarà amb més detall dels nous espais amb indicació dels terminis, metres quadrats i aquella informació que sigui rellevant per l’interès dels usuaris i usuàries del CEM.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.