L’Horta necessita un punt per tornar a Primera
08.03.2013

Transcripció de la noticia que ha sortit a BTV:

La Unió Esportiva d'Horta està a un pas, millor dit, a un punt de tornar a la categoria que sempre li ha correspost, la Primera Divisió. L'equip de Suso Cabrera s'enfrontarà dissabte al Waterpolo Navarra, i un empat és suficient per tornar a ser equip de Primera. La UE d’Horta només ha de sumar un punt en els quatre partits que li queden. Si ho aconsegueix, haurà assolit l’objectiu que es va plantejar a inici de temporada.

SUSO CABRERA, entrenador de la UE Horta: "Hauria de passar una desgràcia molt gran per no assolir la Primera Divisió. Estem a un punt d'aconseguir pujar de categoria i evidentement jugant aquest partit a casa i amb la gent que ens recolzarà és com un premi a tota la temporada extraordinària que hem fet."

La UE d'Horta només ha de sumar un punt en els quatre partits que li queden. Si ho aconsegueix, haurà assolit l'objectiu que es va plantejar a inici de temporada. 

SUSO CABRERA: "Nosaltres fa tres anys estàvem jugant a Primera Divisió i, per problemes econòmics, vam baixar de categoria i començar des de zero. 

Aquests jugadors són totalment amateurs i és qüestió de dies que trobin feina o els canviï la vida pels estudis o familiars. Hem d'anar mes a mes per veure com podem confeccionar la plantilla. La ides és que continuïn tots perquè són ells els que han fet la remuntadad des de Tercera fins ara que podem aconseguir pujar a Primera." 

El partit contra el Navarra es disputarà el dissabte (9-març) a les set de la tarda al Centre Esportiu Municipal d'Horta. 

http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/03/08/lhorta-necessita-un-punt-per-tornar-a-primera/

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.