Primera jornada Torneig de Reis
02.01.2014

Aquesta tarda s'ha disputat la primera jornada del Torneig de Reis, benjamins, alevins i cadets han jugat per aquest ordre els seus corresponents partits, els més menuts han jugat davant el C.N.Sant Feliu, piscina amb molta gent, il.lusió, ganes de jugar i sobre tot de disfrutar han estat els aspectes més destacats deixant de banda el resultat final que ha estat favorable als nostres interesos, els dos equips han format amb un equip masculí i un altre femení i s'han repartit quatre parts de joc, la veritat és que ens ho hem passat molt bé.

Els alevins amb el mateix format i rival que els benjamins també han jugat davant una piscina que feia goig, molta gent que ha pogut veure un molt bon partit dels nois i noies dels dos equips que han lluitat fins al final per guanyar el partit que finalment ha estat al nostre favor.

Ens agrada i molt haver pogut gaudir en cada partit de dos equips, un de nois i un altre de noies, creiem que és el moment de poder anar creant des de la base tots dos equips i que tinguin continuitat de cara a la propera temporada.

Finalment els cadets han jugat davant un C.N.Barcelona molt superior, era una bona prova del que el nostre equip es pot trobar si a final de temporada pot assolir l'ascens, equips molt fets i durs de jugar, malgrat la derrota hem de treure les coses bones i el fet de poder jugar amb equips d'aquest nivell ens ha d'ajudar a millorar i veure els nostres defectes per millorar-los.

Demà segona i darrera jornada amb l'equip infantil que jugarà davant el C.E.Mediterrani i com a preàmbul de la Copa Barcelona masculina.

En el següent enllaç podreu veure la noticia que la BTV ha fet d'aquest trofeu.

 http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/01/02/la-ue-horta-organitza-el-trofeu-de-reis-de-waterpolo-base/

Podeu veure fotografíessi feu click a la pestanya de Galeries.

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.