Trofeu de Reis 2015
30.12.2014

Ahir es va disputar la primera jornada del Trofeu de Reis 2015, el primer torn va ser pels més menuts de la casa, els pre-benjamins van tenir la seva primera experiència competitiva de veritat i ho van fer d'alló més bé, van jugar davant el C.E.Mediterrani i C.N.l'Hospitalet i es van imposar en tots dos partits per la qual cosa el trofeu es va quedar a casa.

Després va ser el torn de les noies de l'equip infantil que es van enfrontar al C.N.Terrassa repetint duel de fa unes setmanes a la lliga, en aquest cas les nostres noies es van imposar en un molt bon partit, la principal conclusió..... moltes vegades cal creure més en les nostres possibilitats.

Finalment els nois de l'infantil van jugar amb un dels rivals que tindràn a la propera fase de la lliga catalana (1-8), el C.N.Montjuïc es va veure superat clarament pels nostres jugadors que van completar un gran partit.

Així doncs ple de victóries que esperem que avui completi el cadet-juvenil per tancar una nova edició d'aquest torneig de categories que cada any anem organitzant.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.