Última Jornada Campionat 1aDN masculí i femení
29.04.2019

Dissabte va concloure la lliga a 1a Divisió Nacional tant en categoria masculina com femenina. En aquesta última jornada de lliga tot estava ja decidit tant els ascensos com els descensos. Tots dos equips han assolit la 8a posició final. En el cas del masculí han fet una segona volta molt bona per finalitzar amb 31 punts, en el cas del femení han aconseguir sortir de les últimes posicions per acabar fóra dels llocs de descens amb 10 punts.

Els nois van perdre el seu partit contra el campió de la lliga i ascendit CN Sant Feliu 6-8 en un matx on tot i que cap dels dos equips s'hi jugava res va resultar força entretingut.

Les noies perdien contra l'AESE per 13-8 (3-4/4-1/2-2/4-1) en un partit on hem anat clarament de més a menys. En el primer període hem dominat i hauríem pogut obtenir un avantatge més gran, al segon període elles han reaccionat i s’ha arribat al descans 7-5. A l’inici de la segona part hem recuperat bones sensacions i semblava que podíem reaccionar pero no ha estat aixi. Al final una sèrie de pèrdues en atac, junt amb una baixada física i mental ha fet que el resultat sigui molt mes abultat del que hagués tocat.

Força Horta!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.