1era. Caminada a Montserrat
15.05.2014

El divendres dia 13 de Juny l'àrea social de la U.E. Horta juntament am el centre U.E.C. d'Horta organitzen la 1era. caminada a Montserrat.

La sortida es realitzarà el divendres dia 13 a les  19:30 hores des del CEM Horta i la tornada es realitzarà amb autocar, hora prevista d'arribada les 14:00 h.

Durant el trajecte es faran quatre parades d'avituallament, sent la última per esmorzar un xocolata per recuperar forces per l'últim tram. A més durant tot el trajecte hi haurà cotxes per poder acompanyar a aquells que decideixin retirar-se.

El preu de participació es de 20 euros pels associats a les entitats organitzadores i de 25 euros pel públic en general. Aquest import es per subvencionar una samarreta de record, els avituallaments, l'esmorzar i l'autocar de tornada més un diploma de participación per tothom que arribi.

La inscripció s'ha d'entregar a la recepció del CEM Horta fins el día 10 de juny. Us podeu descarregar d'inscripció més el reglament clicant aquí.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2022 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.