El compromís de les famílies de la UEH
26.06.2017

Aquesta setmana compartim amb vosaltres el sisè capítol de la segona part del Manual de Bones Pràctiques de la Unió Esportiva d'Horta: El compromís de les famílies: 

La Unió Esportiva d’Horta té un profund compromís educatiu a través de l’esport. Col·labora amb la tasca educativa de la pluralitat de famílies que formen la Unió Esportiva d’Horta. Des de l’esport base, es té especial cura de transmetre els valors més nobles de l’esport: la constància, la humilitat, la confiança, l’audàcia, l’esforç, la temprança i la prudència.

Totes les famílies, en la seva diversitat de formes, són bàsiques en l’educació dels nens i de les nenes. La Unió Esportiva d’Horta vol col·laborar en aquesta tasca educativa, ajudant les organitzacions educatives, formals i no formals, en la tasca formativa.

Al llarg de la història, l’entitat ha tingut una dimensió molt familiar que li ha donat un caliu i ha creat un clima agradable i plaent que vol conservar en el futur. Pares i mares que han estat esportistes de l’entitat hi porten els seus fills i les seves filles creant, així, una tradició d’estima a la Unió Esportiva d’Horta.

L’entitat defensa les següents bones pràctiques amb les famílies i recorda el següents compromisos:

  1. Les famílies estan cridades a educar cívicament els seus fills i filles, de tal manera que en les instal·lacions esportives tinguin un comportament assenyat, ordenat i conforme a les regles d’ús.
  2. Les seccions esportives acolliran les famílies dels nous i noves esportistes per facilitar la seva integració al club i la seva orientació per les instal·lacions.
  3. Les famílies respectaran el treball dels i les professionals que les atenen i les decisions del cos tècnic.
  4. S’espera de les famílies que animin els equips, que estimulin el bon joc i que tinguin una actitud de respecte envers els rivals.
  5. Les famílies han de tenir un comportament cívic i assenyat en els camps de joc i respectar les decisions arbitrals i als altres espectadors.
  6. Les famílies vetllaran, juntament amb l’entitat, perquè els seus fills i filles adquireixin els valors més nobles de l’esport: la disciplina, la cultura de l’esforç, la responsabilitat, la generositat i el sentit de l’organització.

Properament, compartirem el setè capítol del manual: L’atenció a les persones amb diversitat funcional. Si ho prefereixes pots llegir el document sencer. Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.