EL MANUAL DE LES BONES PRÀCTIQUES
14.10.2019

Un manual és una guia que serveix per establir els procediments més rellevants tot sabent com actuar davant una situació determinada.

Aquest document el portem sempre amb nosaltres, sigui dins la bossa d’esport, la guixeta del vestidor i el podem consultar en qualsevol moment.

Aquest document fet amb consens per tots els agents del club, et marquen clarament cap a quina direcció anem, aspecte clau per assolir i avaluar els diferents objectius proposats.

També ens parla de com ens comportem dins de l’entitat i per tant, com és la nostre actitud quan ens comprometem amb l’UEH.

“ QUAN NO SAPS CAP A ON NAVEGUES CAP  VENT ÉS FAVORABLE” SÈNECA 

Ernest Iñesta, Psicopedacoach

 

1. A FAVOR DE LES BONES PRÀCTIQUES 

Els valors esdevenen reals en el si d'una entitat quan es tradueixen, progressivament, en bones pràctiques. Per esdevenir tangibles en el si de l'entitat, és essencial plasmar-los en un Manual de Bones Pràctiques, de tal manera que es puguin identificar i implementar, gradualment, en el si de l'organització.

D'aquesta manera, l'entitat esdevé un reflex d'allò que progressivament es proposa ser: un punt de referència en el món de l'esport de qualitat plenament integrat en el barri d'Horta.

El Manual de Bones Pràctiques que proposem ha estat desenvolupat de manera participada i per consens, amb tots els agents implicats, després de consultar i d'escoltar la veu de les persones que vertebren la Unió Esportiva d'Horta. Té com a missió que orientin les accions habituals que tenen lloc dins de l'entitat, enforteixin les bones pràctiques tot evitant aquelles que no estan a l'alçada dels valors corporatius de l'entitat.

En l'elaboració d'aquest Manual de Bones Pràctiques hi han collaborat activament i de manera generosa els òrgans directius de la institució i el consell consultiu, les persones delegades de les diverses seccions, els membres de l'Àrea Social, el cos tècnic, els i les esportistes, les persones associades, les famílies implicades i les persones integrants en els serveis d'atenció i de manteniment.

A partir de diverses trobades bilaterals i de la lectura de documents anteriors, s'ha elaborat aquest Manual de Bones Pràctiques que té com a finalitat vetllar per una pràctica esportiva respectuosa i saludable, en sintonia amb els valors corporatius i en consonància amb els estatuts de l'entitat. 

El Manual de Bones Pràctiques té una finalitat educativa i pretén contribuir a la bona marxa de l'entitat i al benestar dels i les esportistes, dels socis, de les sòcies i de les persones que hi treballen. La implementació i el seguiment d'aquest Manual requereix d'un òrgan que vetlli per la seva posada en pràctica de manera periòdica i que pugui avaluar el seu nivell d'acompliment.

Si ho prefereixes, pots llegir el document sencer

  Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.