Fes-te voluntari del WP2018BCN
25.05.2018

Avui divendres 25 de maig, a les 20:30h, es portarà a terme una xerrada sobre el voluntariat per part de l'organització dels 33ens Campionats d’Europea LEN de waterpolo per tal de captar socis de la Unió Esportiva d'Horta per l'esdeveniment. El Projecte de Voluntariat i Participació ofereix a centenars de persones locals i d'altres països l'oportunitat única de formar part de la competició europea de waterpolo més important de l'any.

Cap gran esdeveniment esportiu? seria el mateix sense la formidable contribució dels seus voluntaris, que? proporcionen una ajuda indispensable en una àmplia varietat d'aspectes ?operatius i generen, amb la seva simpatia i alegria, un ambient fantàstic durant la?competició. 

Vine aquesta tarda a la xerrada a l'estudi 4, informa't i anima't a ser voluntari per viure des de dins els 33ens Campionats d’Europea LEN de waterpolo. 

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.