Galeria fotogràfica de la visita als cellers Carol Vallès
04.05.2019

Ja tenim les fotografies de la visita que vam fer als Cellers Carol Vallès el passat dissabte 20 d'abril en autocar. Ha estat un èxit d'activitat que ben segur tornarem a repetir.

Va ser molt interessant: La finca de Can Parellada, situada al municipi de Subirats, comprèn una petita extensió de tretze hectàrees en la qual la família conrea vinyes de les varietats autòctones de la zona. Els terrenys estan situats a uns 250 m sobre el nivell del mar, i els sòls són d'argiles calcàries. Les vinyes de xarel·lo i de macabeu són les més extenses, amb edats que arriben als 45 anys. Però també hi ha vinyes de chardonnay i parellada. Actualment, totes les vinyes ja es conreen de forma ecològica i sostenible apostant per la cura de l'entorn com un dels valors principals dels cellers. Carol Vallès són caves fets amb paciència i respecte pel territori. Són productes d'alta qualitat. Caves de reserva, de produccions limitades i amb una aposta per la singularitat. 

Us deixem la galeria fotogràfica com a record d'aquesta activitat. Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.