Joguines entregades als infants i joves de l'Hospital Maternoinfantil de la Vall d'Hebron
19.02.2018

El passat mes de desembre vam realitzar una recollida de joguines al CEM Horta que va ser tot un èxit. Al finalitzar-la, vam fer entrega dels 4 sacs de joguines a l'AACIC Cor Avant i el passat 14 de febrer, Dia Internacional de les cardiopaties congènites, els hi van fer entrega a tots els infants i joves hospitalitzats a l’Hospital Materno Infantil de la Vall d’Hebron. 

Les fotografies de la ludoteca són imatges dels estudiants de primer de Batxillerat de l’Escola Mare de Déu dels Àngels que van ajudar a classificar les joguines i entregar-les.

A més de la recollida de joguines del nadal, Horta Esportiva va fer una promoció que també tenia com a eix central la solidaritat. Els nous abonats havien de fer entrega d’una joguina i, a més, 2 euros de cada alta els hem destinat també a l’AACIC Cor Avant, aconseguit una donació de 72 euros que ja hem entregat a l’Assoaciació.

Des d’AACIC Cor Avant ens han donat les gràcies en nom de les 40.000 persones que viuen a Catalunya amb una cardiopatia congènita.  

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.