Senderisme per Collserola 2017
01.03.2017
El proper dissabte 11 de març, us convoquem a participar a la quarta edició de la ruta senderista per Collserola, que organitza l'Àrea Social de la U.E. d'Horta en col·laboració amb la UEC d'Horta. El preu és de 3 euros per a socis de la UE d'Horta i abonats d'Horta Esportiva amb assegurança i obsequi inclosos (5 euros els acompanyants que no siguin socis ni abonats).

Gaudirem de la primera ruta senderista del 2017 caminant pel pulmó verd de la ciutat de Barcelona sortint des del Velòdrom d'Horta a les 7:45 per iniciar la caminada a les 8 del matí. 

L'itinerari, d'uns 12,5 km, serà el següent:Velòdrom, Font de la Marquesa, Font dels Caçadors, Can Cerdà, Coll de la Torrefarrera, Can Borell, Sant Adjutori, Pas del Rei, Turó del Trac Castell de Fortí i Velòdrom.

Les inscripcions ja es poden formalitzar al CEM d'Horta. Us hi esperem!

 NORMATIVA

RECORREGUT Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.