UN GOL PER LA RECERCA
15.10.2013
Marca un gol per la recerca
La Unió Atlètica d'Horta, la Unió Atlètica d'Horta i Horta Esportiva, amb la col·laboració de l'Institut de Recerca de la Vall d'Hebron i el patrocini d'Almirall, celebrarà el proper diumenge, 20 d'octubre, la iniciativa "Un gol per la Recerca". Paral·lelament a la celebració d'un encontre entre la UA Horta i l'Andorra, tindran lloc una sèrie de xerrades i tallers a les instal·lacions del CEM d'Horta sobre la síndrome de l'intestí irritable.

El grup de neuro-immuno-gastroenterologia de la Vall d'Hebron celebrarà una jornada de concienciació per a joves i les seves famílies per adoptar comportaments saludables i sobre la convivència amb la síndrome de l'intestí irritable. La jornada compaginarà un partit de futbol entre l'Horta i Andorra amb aquesta sèrie de tallers:

11:00-13:00 (recepció): Taller "Experimenta com els aliments poden fer créixer bactèries a la boca. Doctores Maria Vicario, Cristina Frías, Ana González i Eloísa Salvo. (VHIR)

11:30-14:00h (Sala de Ioga i cabines estètica): Taller Mètide Grinberg. Virginia López, Terapeuta.

12:00-12:45h (Estudi 4, Primera planta pavelló): Sessió demostració "Aplicacions pràctiques de Teràpies manuals en la Síndrome de l'Intestí Irritable". José Miguel Aguililla, Fisioterapeuta.

13:00-14:00h (Estudi 4. Primera planta, pavelló): Sessió demostració "Aplicacions pràctiques de Teràpies manuals en la Síndrome de l'Intestí Irritable". Pedro Rubio, Fisioterapeuta.

Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.