Fundadors U.E Horta
Història d'una gran Unió

La UNIÓ ESPORTIVA D’HORTA neix l’any 1953 amb el nom de CLUB NATACIÓ HORTA, per a passar a anomenar-se UNIÓ ESPORTIVA D’HORTA l’any següent.

La UNIÓ ESPORTIVA D’HORTA s’ubica al Barri d’Horta de Barcelona al CEM HORTA ESPORTIVA del carrer Feliu i Codina, 27, de Barcelona. El solar que ocupa té una extensió de 8.149,32 m2.

En un començament l’activitat es centrava en la natació i el waterpolo i poc després es van crear les seccions de bàsquet, hoquei patins, patinatge artístic i frontó.

Des de la seva fundació ençà, la UNIÓ ESPORTIVA D’HORTA ha dut endavant una importantíssima tasca de promoció esportiva, tant en les escoles i entre el jovent, com entre els adults, afavorint l’accés a l’esport i l’activitat física.

Aquesta tasca ha permès ensenyar a nedar a un bon nombre de veïns i veïnes, mantenir equips de waterpolo i hoquei patins a 1ª Divisió, tenir patinadors i patinadores a totes les categories nacionals i ser el component més important de la selecció nacional de patinatge artístic. Tot això lligat al que significa tenir escoles d’iniciació a totes les seccions.
GALERIA HISTÓRICA
SELECT foto, descripcio_ca AS descripcio, portal_video, codi, ordre FROM galeria_img WHERE id_album = '1' ORDER BY ordre, id Unknown column 'codi' in 'field list'