PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Història de la secció de Bàsquet

 

Els inicis

Horta és un dels barris de Barcelona on el bàsquet està més arrelat. Gràcies a l'activitat de col·legis i clubs hi ha una bona representació de practicants, entrenadors i seguidors d'aquest esport.

La aspiració de la secció de bàsquet de la U.E. d'Horta en els seus inicis va ser posar-se al servei d'aquest col·lectiu amb l'objetiu de que els esportistes tinguessin la possibilitat d'arribar el més amunt possible en les seves aspiracions, i el barri pogués mostrar uns equips amb un nivell excel·lent que fossin fidels a la tradició, els afanys individuals i el treball de la U.E. d'Horta en el món del bàsquet.

El 6 de novembre de 1955 un grup de joves dels "Cursillos infantiles" disputen entre ells, per la Festa Major, "un partit de bàsquet, lluita de corda, salt d'altura..."

A més "dels joves dels cursets" hi ha un equip de bàsquet que neix i que ha aconseguit resultats eloqüents, com el que es va assolir el dia 6 de novembre, tot enfrontant-nos per primera vegada en un partit amistós a l'Acadèmia Martin, a la que vam guanyar per 34 a 0. El dia 13 del mateix mes es celebrava el partit de "revenja" contra el mateix equip, però ara amb reforços; guanya l'acadèmia Martin per 0 a 14. El dia 20 de novembre de 1955 es celebrava un altre partit contra La Salle, amb un resultat favorable a la U.E. d'Horta de 15 a 14, després "d'un encontre molt disputat i magníficament jugat''.

L'any 1955 és on es forgen les arrels de la secció de bàsquet com a tal a l'Unió Esportiva d'Horta.

 

GALERIA HISTÓRICA

Historia U.E d'Horta

Historia U.E d'Horta

Historia U.E d'Horta

Historia U.E d'Horta

Historia U.E d'Horta

Historia U.E d'Horta

Historia U.E d'Horta

Historia U.E d'Horta

Arxius adjunts per a la descàrregaMida
Preus roba
140.58 KB
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.