Memòria Esportiva Temporada 2012-2013
Memòria Esportiva Temporada 2012-2013

El seu valor pot semblar petit en una primera llegida, però esdevé cabdal a mesura que transcorren els anys i les dècades. La temporada 2012- 2013 ha estat, per a la Unió Esportiva d’Horta, una campanya molt important per a la història de l’entitat.

A nivell esportiu, l’equip de waterpolo s’ha consolidat en categoria nacional assolint l’ascens a Primera Divisió en una brillant i regular campanya. La natació continua progressant des de la base per tal de reforçar un equip absolut que serà, de ben segur, una referència estatal en properes temporades. El bàsquet ha fet front a una important transició com a secció amb èxit, nodrint de talent generacions i equips de futur. L’hoquei segueix creixent satisfent totes les fites establertes a principi de campanya i establint-ne de noves, igual que el patinatge, una secció petita pel que fa a nombre d’esportistes però que manté una inèrcia d’èxits esportius i formatius.

També hem reservat un capítol inicial per recordar els millors moments de l’entitat en el plànol social.

En definitiva, gaudiu d’una bona lectura; ara i d’aquí a uns anys.

Francisco Carmona
President de la U.E. d’Horta

ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.