AGENDA SOCIAL DE LA UNIÓ ESPORTIVA HORTA
Podeu trobar informació de les diferents activitats desenvolupades al nostre Club
05
Feb
2022
06
Feb
2022
PDF
Visita Església del Pi

L'Àrea Social de la Unió Esportiva d'Horta ha organitzat la "Visita a l'Església del Pi".

Amb les arrels clavades en la Barcino romana, Santa Maria del Pi és una parroquial que conserva, amb orgull, les traces i el patrimoni cultural creat per generacions i generacions de barcelonins. La gran nau gòtica bastida al segle XIV és flanquejada per una dotzena de capelles laterals que acullen diversitat d’advocacions i que mostren la riquesa de la vida parroquial. Des del seu campanar es veu una perspectiva única de la ciutat vella.

El preu de la visita és de 12 euros per socis/es i abonats/des i de 15 per no socis/es i abonats/des. El punt de trobada serà a la Porta Principal de l'Esgésia del Pi (Plaça del Pi).

Recorda que cal fer la inscripció a la recepció de CEM Horta i que les places són limitades. Apunta't!

29
Gen
2022
08:00h
30
Gen
2022
PDF
Calendari activitats esportivas

Des d'aqui podeu consultar les pròximes jornades dels nostres equips de Bàsquet, Hoquei, Patinatge, Natació i Waterpolo.

15
Gen
2022
17:00h
16
Gen
2022
PDF
Visita a l'antiga fàbrica Estrella Damm amb tast de cerveses

L'Àrea Social de la Unió Esportiva d'Horta ha organitzat la "Visita a l'antiga fàbrica Estrella Damm amb tast de cerveses" per al proper dissabte 15 de gener a les 17:00h.

L'antiga fàbrica Damm, coneguda històricament com La Bohèmia, és un conjunt arquitectònic situat en el districte de l'Eixample de Barcelona, catalogat com a Bé d'Interès Documental. Construïda en 1905, va funcionar com a planta productora de cerveses fins a 1992 i, des de llavors, és la seu corporativa de Damm.

El preu de la visita és de 5 euros per socis/es i abonats/des i de 8 per no socis/es i abonats/des. El punt de trobada serà a la Porta Principal de l'antiga fàbrica Estrella Damm (Carrer del Rosselló, 515, Barcelona)

Recorda que cal fer la inscripció a la recepció de CEM Horta i que les places són limitades. Apunta't!

21
Mar
2021
24
Abr
2021
PDF
Visita Botigues Emblemàtiques

L'Àrea Social de la Unió Esportiva d'Horta ha organitzat una visita Botigues Emblemàtiques per al proper dissabte 24 d'abril.

Les botigues exerceixen un paper molt important en la vida quotidiana de Barcelona ja que són l'espai on es produeix l'activitat més dinàmica de la ciutat. Les botigues s’han d’adaptar als canvis dels gustos, als canvis tecnològics  i als canvis generacionals. Algunes botigues han aconseguit mantenir-se al llarg dels anys i per aquesta raó han esdevingut emblemàtiques. Malauradament cada cop en queden menys.

Recorregut:
•Barreteria Mil
•Cottet
•Guanteria Alfonso
•Estamperia San José
•Xocolateria Fargas
•Ganiveteria Roca
•Can Culleretes
• Herbolari del Rei
• Cereria Subirà
• Pastisseria la Colmena
• El Rei de la Màgia
• Casa Gispert

 

El preu de la visita és de 5 euros per socis/es i abonats/des i de 8 per no socis/es i abonats/des. El punt de trobada serà a la Plaça Urquinaona entre la sortida del metro i el quiosc de premsa

Recorda que cal fer la inscripció a la recepció de CEM Horta i que les places són limitades. Apunta't!

01
Mar
2021
20
Mar
2021
PDF
Visita Nou Barris Sorpresa

L'Àrea social de la Unió Esportiva d'Horta ha organitzat una visita a Nou Barris Sorpresa per al proper dissabte 20 de març.

Un districte nou (o no tant) , divers, que va tenir un passat rural, que va participar tímidament en la revolució industrial, que va patir i emergir amb el model urbà del règim franquista i que es va transformar amb el model de ciutat de l'època democràtica. Una ruta que ens passeja per tots els indrets protagonistes d'aquests canvis amb uns vestigis sorprenents.

 

El preu de la visita és de 3 euros per socis/es i abonats/des i de 5 per no socis/es i abonats/des. El punt de trobada serà a la sortida del metro Llucmajor (Davant del Caprabo). Recorda que cal fer la inscripció a la recepció de CEM Horta i que les places són limitades. Apunta't!

20
Feb
2021
21
Feb
2021
PDF
Visita a La Pedrera

L'Àrea Social de la Unió Esportiva d'Horta ha organitzat una visita a La Pedrera per al proper dissabte 20 de febrer.

La Pedrera és una obra estèticament impressionant i arquitectònicament prodigiosa. L'edifici no respectava cap norma d'estil convencional, motiu pel qual va rebre moltes crítiques en la seva època. És un organisme únic, on la forma exterior té una continuïtat a l'interior: Plantes lliures, estructures autoportants, màxima il·luminació... La Pedrera és la darrera obra civil que va construir Gaudí abans de dedicar-se exclusivament a la Sagrada Família.

El preu de la visita és de 8 euros per socis/es i abonats/des i de 12 per no socis/es i abonats/des. El punt de trobada serà a la porta principal de La Pedrera ( Passeig de Gràcia).

Recorda que cal fer la inscripció a la recepció de CEM Horta i que les places són limitades. Apunta't!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2022 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.