PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PROVEÏDOR D'EQUIPACIONS ESPORTIVES
Instagram Unió Esportiva d'Horta
GALERIA D'IMATGES FLICKR
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Informació pels assistents al Campus
22.03.2013
El proper dia 25 comença el I BASKET URBAN CAMPUS U.E D'HORTA a les instal·lacions del CEM Horta (C/ Feliu i Codina, 27 Barcelona). El passat dijous va tenir joc la reunió informativa on van assistir un bon numero de pares i mares. A la mateixa es va explicar quin seria el funcionament diari de les jornades i es van aclarir dubtes respecte al mateix.

De cara a final de setmana publicarem quines seran les distribucions i horaris dels grups de treball i les activitats diàries dels mateixos.

Hem redactat un document on podreu trobar detallades les qüestions referides a accessos matinals al Campus, material necessari que han de portar els nens i nenes i d'altres qüestions que poden ser del vostre interès, el podeu descarregar d'aquí .

Així mateix si teniu cap dubte o inquietud per resoldre contacteu amb nosaltres i us atendrem encantats.

En el cas dels nens d'acollida matinal a primera hora, ens posarem en contacte amb vosaltres per explicar-vos com funcionarà.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.