Instagram Unió Esportiva d'Horta
ESCOLA DE BÀSQUET 2015-2016
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
PATROCINADOR TORNEIG INFANTIL U.E. d'HORTA-TEMPLE GRUP
PROVEÏDOR D'EQUIPACIONS ESPORTIVES
GALERIA D'IMATGES FLICKR
PILOTES OFICIALS FCBQ
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Jornada decisiva pels nostres Sèniors
07.05.2014
El pròxim dissabte 10 de maig viurem una important jornada pels interessos dels nostres dos sèniors. El Sènior "B" depèn d'ell per certificar l'ascens a tercera catalana, si guanya el seu partit, ho aconseguirà. Una temporada com la que ha fet mereix aquest premi. El partit es jugarà a les 16.00 h. al nostre pavelló.

Tot seguit, el següent matx enfrontarà al nostre Sènior "A" amb el B.A.M, de ben segur que serà un partit complicat, ja que els visitants es troben en posicions de descens i ho donaran tot. Si l'equip guanya, assolirà de manera matemàtica la quarta posició i, depenen de la combinació de resultats de la resta de partits, pot inclús quedar tercer.

El C.E.M Horta viurà el pròxim dissabte una apassionant jornada de bàsquet en la que esperem que els nostres equips tinguin l'alè de la nostra secció, familiars, amics i tots aquells que segueixen els nostres equips.

Us esperem dissabte!!

ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Louise Se Va Qimet Horta Taberna Alibaba Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2018 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.