Galeria d'Imatges
Secció Hoquei
Secció D'Hoquei patins
Secció D'Hoquei patins
Secció D'Hoquei patins
L’ HORTA CAMPIÓ DE LA COPA DE LA LLIGA CATALANA
09.06.2014

Doblet aquesta temporada de les nostres noies. Elles si que han pogut posar-li la guinda al pastís i se l'han pogut menjar i tot!

La secció femenina d'hoquei de la UE Horta ha aconseguit la Copa!!!

Després d' enfrontar-se el matí de dissabte amb el Blanes i guanyar per un 6 a 0, a la tarda va tocar un gran duel amb el CP Roda.

La Final va acabar amb un resultat de 6 a 1 a la primera part del partit i malgrat que les noies del Roda van reaccionar i van plantar cara a la segona, no va ser suficient i el resultat final ha sigut d'un 9 a 7 favorable a les nostres guerreres.

En Primera Catalana Masculina el CE Noia va ser el que es va proclamar Campió de la Copa Catalana al guanyar per la mínima, 7 a 6 al CPH Olot.

Campió també, en Nacional Catalana Femenina, va ser el Reus Deportiu, que es va imposar per un 5 a 1 al Cerdanyola Maheco.

En Primera Catalana Femenina, l' Sferic Terrassa ha quedat Subcampió al trobar-se davant d'un imparable CH Mataró que amb 7 gols en front d'un, s'ha proclamat el Campió.

 

Respecte al transcurs de la jornada esportiva tot ha anat perfectament i ha sigut un èxit.

Els punts negatius, la luxació de la clavícula del porter del Caldes i l' elevada temperatura, climatològicament parlant.

Felicitar també, a tot el voluntariat que de forma desinteressada s'han bolcat en col·laborar per ser un bons amfitrions i esperem que tots hagin gaudit d'aquest dia on l'hoquei ha sigut el  nostre protagonista.

ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Louise Se Va Qimet Horta Taberna Alibaba Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2018 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.