Carnaval sobre rodes 2014
01.03.2014

El dissabte 1 de maç, s’ha celebrat el Carnaval sobre rodes al Pavelló Nou.

Totes les patinadores s’han agrupat pel seu compte i han preparat els darrers dies les coreografies, el vestuari i totes els accessoris, amb algun ajut. 

Després dels preparatius, que han començat pels volts de les 8 del matí, finalment sobre les 10h ha començat l’exhibició inicial amb els més petits de la secció. Els grups han anat sortint a la pista segons l’ordre:

1.     Up

2.     Thriller

3.     Picasso

4.     Dimonis escuats

5.     Àngels d’Esteve    

La festa ha estat molt accidentada degut als problemes tècnics amb les músiques i la megafonia. Per qüestions d’hora, el final de l’acte s’ha traslladat al Pavelló Vell i ha arribat al final amb la votació de la millor coreografia i, després d’un primer empat, la guanyadora ha estat Thriller amb la música de Michael Jackson, realitzada per Andrea López, Anne Pernia, Marta Ramírez, Mariona Raurich, Noa Rodergas i Ada Rubio.  

 

Felicitats a tots, hem passat un bon i llarg matí.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2022 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.