Open Data forSport Governance
17.11.2022

El dijous 10 vam assistir a la presentació del projecte Open Data for Sport Governance. Un projecte a nivell europeu en la categoria de promoció i suport a la bona governança en l'esport, cofinançat per la Unió Europea, liderat per l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya i dut a terme amb la col·laboració del Centre for the Law and Economics of Sport, la Unió Lituana de Federacions Esportives, la Organizzazione Per l'Educazione allo Sport, SPORTMALTA, l'Institut Portuguès de l'Esport i la Joventut, i el Comitè Olímpic Eslovè.

Open Data for Sport Governance té com a objectiu crear una eina informàtica de governança i gestió per a analitzar, comparar i ajudar a les organitzacions esportives europees (OE) a ser gestionades de forma més eficient i transparent.

Des de la Unió Esportiva d'Horta hem participat en el desenvolupament del projecte i treballat aportant informació i dades per a complir amb els objectius marcats, donant suport oficial als socis de set països de la UE que desenvolupen tres resultats:

  • Eina de directrius per a la governança de l'esport
  • Anàlisi i modelització de dades esportives
  • Eina d'avaluació de la governança de l'esport

 

Els valors del nostre club són presents en totes les nostres línies d'actuació. Aconseguir una eina que ajudi a gestionar les organitzacions esportives de manera més eficient i transparent ens permet millorar i fer un pas més en el bon fer del nostre club. Pel que continuarem col·laborant amb Open Data for Sport Governance, que pretén ampliar el seu impacte més enllà dels set socis i països implicats, transferint els seus resultats a totes les organitzacions de societat civil (OSC) de la UE.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.