Èxit del 2n Camí-Gos d’Horta
18.05.2015

El Camí-Gos d'Horta va tancar ahir la seva segona edició històrica amb gran èxit i bones sensacions des de la part organitzativa. La cita va arrencar a les 10 del matí des del CEM d'Horta i va recórrer uns 3,5 km fins arribar al'Avinguda de l'Estatut, on va tenir lloc l'exhibició de l'entitat Al Perro Verde. Un total de 77 mascotes, acompanyades dels seus propietaris i acompanyants, han pres part a la prova, que ha recaptat fons per a l'entitat Galgos 112, que defensa els llebrers. Un any més, aprofitem per donar les gràcies a totes les entitats col·laboradores, Steel, Picart i Al Perro Verde, i a tots vosaltres per participar. Des d'avui mateix, l'Àrea Social començarà a treballar en l'edició 2016 de la prova, la tercera històrica d'una cita que continua essent pionera a la ciutat de Barcelona.

Us deixem amb el resum de BTV del 2n Camí-Gos, amb imatges i declaracions del Félix Bosqued, responsable de màrketing d'Horta Esportiva:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2015/05/17/cami-gos-horta-caminada-solidaria-llebrer/

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.