Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
Campionats de Catalunya Aleví d'Estiu
07.07.2016

Els passats dies 5, 6 i 7 de juny s'han disputat els Campionats de Catalunya Aleví a les piscines Bernat Picornell de Barcelona.

Per part del nostre club, a nivell individual, portàvem 9 nedadors i nedadores. Hem trobat a faltar a alguns components de l'equip a nivell individual, els quals sí que van poder participar en algun relleu d'equip seguint les normes de la Federació (cliqueu aquí per veure els resultats)

Per començar la primera jornada, la sessió de mati va anar força be tot i sent el primer dia i tot i els nervis de ser les primeres proves a nivell individual. Un cop finalitzades aquestes les proves vam nedar el relleu mixt, on vam fer un gran paper, rebaixant en més de 15 segons la marca que teníem, donant un bon salt en les posicions en les que sortíem de partida!!! 

Per la tarda la dinàmica va ser igual, molt bona actitud i molt bones marques en general!! 

Al dia següent, a la segona jornada tant a la sessió del matím com a la sessió de la tarda, vam veure debutar també els més petits en què van demostrar que han fet un gran treball doncs van rebaixar les marques en totes les proves nedades,. Tots plegats vam formar un gran conjunt amb uns resultats fantàstics...grans marques i, a més, vam fer molts i molts riures sota la carpa del club, malgrat les hores i la calor que feia a les piscines Bernat Picornell. 

A la tercera i última jornada encara hem gaudit més que les anteriors, ja sabíem que s'acabaven els campionats i vam estar tots al màxim de manera que vam tancar uns campionats amb un gran nivell i veient que la feina ben feta te sempre la seva recompensa. 

Ara ja, simplement el que toca es felicitar a tots els nedadors i nedadores que han estat defensat els nostres colors, que ens han fet riure i que ens han fet viure intensament aquest tres dies i també enviar totes les nostres forces a les noies infantils que aquest dies estan allà, sota la mateixa carpa, en la mateixa piscina lluitant pel club. 

MOLTS ÀNIMS I MOLTES FORCES A TOTS!!! 

FORÇA HORTA!!! SOM D'HORTA!!!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.