Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
Excel.lents resultats ahir divendres a Sabadell
21.12.2013

Els nostres nedadors no podíen començar de millor manera els Campionats de Catalunya (infantil i júnior) ahir divendres a Sabadell, si a la jornada de matí el nostre nedador Guillem Pérez va assolir la millor marca catalana 13 anys en els 100 braça a les eliminatòries, a la tarda i a la final d'aquesta prova es va proclamar Campió de Catalunya tot i que no va poder millorar la marca feta al matí, primer éxit i ... primera medalla d'or !!

Però aquí no es va acabar tot ja que després la Júlia Alejandre va guanyar la medalla de bronze als 200 estils, la Laia Martí la de plata i per tant sots-campiona de Catalunya a la mateixa prova i la medalla de bronze als 200 papallona i tot aixó juntament amb cinc diplomes més, Guillem Pérez als 100 lliures, Mónica Cabal als 200 lliures, Sara Mues als 200 lliures i 200 papallona i MªJosé Mojica als 200 papallona, a més d'un munt de bones classificacions i temps.

Per finalitzar els relleus van acabar de completar una jornada difícil de millorar ja que l'equip dels 4x100 lliures infantil va quedar sots-campió de Catalunya i per tant medalla de plata (Laia Martí, Arianne Rubio, Aliona Blasco i Marta Aguerri) i l'equip dels 4x100 estils júnior va calcar resultat, sots-campiones i medalla de plata (Joana Calvo, Júlia Alejandre, Sara Mues i Mónica Cabal).

Que us podem dir .... res que seguiu així, que sigui quin sigui el resultat us ho mereixeu i que segur que ens penjarem més medalles i si més no que estarem orgullosos de tots vosaltres, com diuen les ràdios "seguiremos informando".

SOM-HI SOM D'HORTA !!!! Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.