Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
UEHorta : 3ers al Campionat de Catalunya !!!
07.07.2013

Ho han fet !!! Els nostres alevins han acabat en tercera posició final a la classificació general per clubs del Campionat de Catalunya que s'ha disputat des de divendres a Terrassa, podem dir amb orgull que som el tercer millor club de Catalunya de la categoría i el primer barceloní.

Avui no hem sumat cap medalla més (hem estat a un pas) peró si que hem fet una molt bona actuació global que ens ha assegurat el tercer grao del podi final fet molt important per la história de la natació del nostre club.

A destacar de la darrera jornada d'aquest matí el 4art lloc d'en Roger Brias als 400 estils on en Pau Eslava s'ha classificat també en una Excel.lent 7ena posició.

El nostre Campió de Catalunya, en Guillem Pérez avui ha estat 9è als 100 esquena i en 100 papallona els dos Paus (Eslava i Borras) s'han classificat en 6ena i 10ena posició respectivament, finalment el relleu dels 4x200 lliures mixtes ens a donat un munt de punts al quedar en una meritória 7ena posició (Paula López, Guillem Pérez,Berta Mues i Raul Dolz).

En resum, no podem més que felicitar a tot l'equip, nedadors, técnics i pares que junts han fet posible una fita histórica que fa més gran al nostre club i el deixa on es mereix, per trajectória, história i treball.

FELICITATS !!!!!!!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.