Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
Diada de la Natació Catalana
13.05.2014
Ahir al vespre es va celebrar a l'antic mercat del Born la Diada de la Natació Catalana acte que cada any organitza la Federació Catalana de Natació i que té com a principal objectiu premiar a esportistes, técnics, clubs  i personalitats relacionades amb el nostre esport que han destacat durant la darrera temporada, en aquest cas el nostre club va estar premiat com a 13è millor club català de la temporada, el premi va ser recollit pel nostre President Sr. Francisco Carmona acompanyat pel Sr. Jaume Calopa responsable de la secció.

A destacar també el guardó que va rebre en Carlos Martin, membre del nostre club dins l'àmbit dels màsters i que va rebre el premi per la seva excel.lent tasca com a màxim responsable de premsa als Mundials de Barcelona.

Volem compartir aquest premi amb totes les persones que formen part de la nostra secció, és un reconeixement a la seva tasca, tant esportistes, tècnics, pares i directius formem un equip que plegats ens porta a fites com aquesta.

FELICITATS A TOTS !!

 

 

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.