UE Horta 10- 5 CN Granollers. Gran partit i líders en solitari!
17.01.2016
Gran ambient a la grada de la nostra piscina. S'ha pogut disfrutar del partit fantàstic del l'absolut davant del CN Granollers a qui s'ha guanyat per un clar 10-5 en un últim quart per emmarcar (0-1;2-1;4-3;4-0).

Tots dos equips eren conscients del que s'hi jugavem i han sortit molt concentrats. Defensa en pressing amb ajudes puntuals a la boia. Una primera part de tanteig on el CN Granollers ha tingut més d'encert i les altres tres parts de domini del nostre equip.

Destacar l'estat de forma de l'equip que ens a portat a fer un últim quart fantàstic on Carlos i Edgar han actuat de puntals a l'àtac amb un gols increibles i el Joan, ben ajudat per tot l'equip, ha estat inexpugnable a la porteria.

Felicitar al Javi i a tot l'equip per la temporada que estan fent i als nostres activistes i simpatitzants pel seu suport incondicional.

El proper cap de setmana toca viatjar a Bilbao per jugar contra la DN Portugalete i el CN Bilbao.

Som d'Horta!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.