1a. Copa Barcelona Femenina
04.01.2013
Ahir dijous es va celebrar la 1ª Copa Barcelona de waterpolo femení, les nostres noies es van enfrontar a un equip de nivell com és el CN Sant Feliu, equip que milita a la màxima categoria estatal i que va presentar  un equip amb moltes noies (pràcticament totes) de l'equip titular.
El nostre equip va donar la cara i fins pràcticament el final del tercer quart el resultat era molt digne tenint en compte la diferència de categoria, al darrer quart les noies de Sant Feliu van incrementar la diferència de gols final.
És una fita molt important el poder iniciar aquesta 1ª Copa Barcelona femenina, esperem donar continuïtat a aquesta Copa tal  com venim fent des de fa 46 anys amb els nois, felicitem de tot cor a totes les nostres noies per l'esforç fet i per les ganes amb les que han fet front aquest partit davant un rival de superior categoria.
UE HORTA 8 - CN SANT FELIU 17
 


Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.