Comença Lliga Absolut Masculí
05.11.2012
El proper dissabte a les 19 hores l'equip absolut estrenarà participació en la lliga espanyola de 2ª divisió, així doncs tornem a estar en categoria nacional un dels objectius que com a club ens vem marcar en un termini raonable.
L'equip tindrà com a primer rival al Manresa, equip dels considerats històrics del waterpolo estatal i sovint company d'ascensos i descensos durant molts anys quant tots dos clubs lluitàvem entre la Divisió d'Honor i la primera divisió.
És força important guanyar els partits de casa i començar bé en una categoria molt dura sobre tot pel que fa als desplaçaments, serà força complicat puntuar fora de casa ja sigui pel viatge, per la pressió que els públics rivals tenen a casa, etc..
Per aquest motiu us demanem la vostra colaboració i us demanem que vingueu a donar suport als nostres jugadors, fem entre tots que la nostra piscina sigui un lloc molt difícil d'on treure punts, els quatre primers partits seran a casa i guanyar-los ens donaria molta tranquilitat per jugar les següents jornades.
Recordeu DISSABTE 19 HORES, VENIU I ANIMEU AL NOSTRE EQUIP !!


Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.