Suport de la UE Horta a l'Europeu de WP 2018
22.01.2018

Divendres 19 es van reunir els representants dels 17 clubs barcelonins de waterpolo que disputen les competicions nacionals, des de la Divisió d'Honor a la Segona Divisió, per mostrar el seu suport a Barcelona 2018 mitjançant un acte celebrat en el Museu Melcior Colet. La trobada ha servit per posar de manifest la bona sintonia existent entre el comitè organitzador i les entitats de la ciutat i la província, que seran claus en el desenvolupament de la fase operativa dels Campionats.

Han assistit a la reunió els següents clubs: Barcelona, Barceloneta, Catalunya, Mediterrani, Montjuïc, Sant Andreu, Horta, Molins de Rei, Sabadell, Terrassa, Mataró, Sant Feliu, Granollers, Rubí, Premià, Vallirana i Santa Eulàlia.

Els Campionats d'Europa de waterpolo Barcelona 2018 es disputaran en les piscines Bernat Picornell del 14 al 28 de juliol proper.

El nostre club serà subseu d'entrenaments dels equips participants i esperem apropar el waterpolo del més alt nivell a tota la massa social durant aquest event.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.